Dekorujte svoj byt štýlovými doplnkami

Dekorujte svoj byt štýlovými doplnkami

Dekorujte svoj byt štýlovými doplnkami

Zariaďujete si byt, dom, či kanceláriu? Tak to máte jednoduchšie, pretože si môžete od základu skombinovať všetky materiály, farby, štruktúry, vzory – ako celok bez nutnosti sa prispôsobiť.

Ak prišiel čas na zmenu, tak je najjednoduchšou a najrýchlejšou cestou – zmena doplnkov, ako sú závesy, záclony, tapety, vankúše skombinované z rôznych farieb a vzorov.

Pretože okná a steny sú najdominantnejšími a najväčšími plochami v priestore, veľmi výrazne nás ovplyvňujú a dodávajú nám pocit, v ktorom sa budeme cítiť pohodovo a vytvárajú ŠTÝL Vášho domova.

Chcete svojej domácnosti vdýchnuť nový štýl?

Výberom vhodných doplnkov a zmenou farieb docielite požadovanú zmenu bez výmeny nábytku.

Akými dekoráciami zmeníme vzhľad celého interiéru?

Kolekcie záclon, závesov a tapiet sa dajú zladiť tak, aby sme dotvorili celý priestor a tým navodili požadovanú atmosféru.
Ich profesionálnym dekorovaním dokážeme zmeniť a zlepšiť celkový pohľad na interiér.

Aj v jednoduchej, strohej miestnosti vytvoríme originálny štýl nadekorovaním okien ľahučkými záclonami, ktoré doplníme dekoračnými závesmi – tie nám olemujú „holé“ okná a zútulnia priestor.

K textíliám prispôsobíme tapety, ktoré môžu mať krásny vzor, alebo len štruktúru a farbu, a tým vytvoríme úplne inú atmosféru v priestore.

Prečo sú dôležité farby a vzory v interiéri?

Výberom farieb v interiéri, či už na stenách alebo na textíliách, dokážeme vytvoriť rôzne nálady či pocity. To je presne ako s farbami oblečenia…

Nie v každej farbe sa cítime dobre a to isté platí aj o interiéri, aby sme sa cítili naozaj príjemne musíme dôkladne vyberať kombinácie farieb a vzorov.

Najjednoduchšiu a zároveň najvýraznejšiu zmenu docielime práve zmenou farieb a materiálov.

Ak začneme ladiť prírodné farby ako sú béžová, kapučínová, šedá alebo biela – vytvoríme štýl, ktorý môžeme doplniť jednou výraznejšou farbou, ako napríklad dnes veľmi obľúbenými tyrkysovými odtieňmi na vankúšoch a závesoch. Tie si po čase môžeme vymeniť za inú farbu podľa trendu a samozrejme nášho pocitu.

Platí to aj pri farbách ako sú odtiene sivej , bielej a čiernej – táto kombinácia v nás vyvoláva skôr pocit chladu. Taktiež dokážeme takýto priestor zútulniť textíliami, ako sú závesy a vankúše, ktoré dodajú takémuto interiéru útulnejší vzhľad. Čierna v kombinácii so zlatou a s béžovou dodá miestnosti luxusný a elegantný vzhľad.
Aj výber vzoru na materiáloch napovedá o celkovom štýle priestoru, takže dbáme na to, aby vzory použité napríklad na tapetách a závesoch boli pre nás príjemné a dotvárali atmosféru celého priestoru.